Wijnproeverij tijdens een Drie- Gangen Diner
(voor groepen vanaf 8 personen)
Restaurant Pardoes organiseert in samenwerking met wijnkenner Karina Poolman wijn en spijs avonden.
Karina heeft is lange tijd in de horeca werkzaam geweest, hierbij heeft ze een grote passie voor wijn ontwikkeld.
Zij deelt graag haar kennis over wijn met u tijdens een Drie- gangen diner bij Restaurant Pardoes.
Tijdens het diner serveert Karina diverse bijpassende wijnen en deelt ze gelijk praktische kennis en leuke tips met u.
Bijvoorbeeld;
* waaraan herkent u een kwaliteitswijn,
* waar moet ik op letten bij het kopen van wijn,
* wat doet wijn in combinatie met eten,
* hoe kan ik de smaak van de wijn optimaal proeven.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van punten die tijdens het verhaal van Jurjen aan de orde komen
en gegarandeerd zijn voor een leerzame, maar vooral hele gezellige avond met heerlijke wijnen en gerechten.
Invulling van de avond:
Het diner zal beginnen met een
> amuse en hier wordt ook gelijk de eerste wijn bij geserveerd (mousserende wijn)
> Eerste Gang < Koud voorgerecht, geserveerd met twee verschillende witte wijnen.
> Tweede Gang < Warm voorgerecht, geserveerd met een lichte rode wijn en een rosé wijn.
> Derde Gang < Hoofdgerecht, geserveerd met twee verschillende rode wijnen.
> We sluiten het diner af met koffie of thee geserveerd met bonbons.
Na het diner is er uiteraard de mogelijkheid om gezellig na te tafelen en kennis en ervaring uit te wisselen.
Kosten voor het diner inclusief wijn, met tekst en uitleg van wijnkenner Karina Poolman.
€ 39,95 per persoon.
De Wijn Proeverij tijdens een Drie- Gangen diner is mogelijk vanaf 10 personen.
U kunt contact met ons opnemen voor het plannen van een datum.