Bestel hier uw: cadeaubon online

Klik hier voor de Cinemenu’s (incl. bioscoopkaartje)

Rekenstaatje nieuw website

 

Voorgerechten         € 7,50

Carpaccio
Een traditionele ossenhaas carpaccio geserveerd met geraspte “Grana Padano Parmesan”, zongedroogde tomaatjes en een bedje van mesclun sla. Afgetopt met Italiaanse olijfolie en pijnboompitten

Trio van vis
Heerlijke combinatie van een zalmbonbon gevuld met verse bieslook-roomkaas, sashimi van tonijn en een avocado bavaroise met rosé garnalen. 

Sinaasappel- wortelsoep
Frisse soep van gepureerde wortel en sinaasappel, afgemaakt met nootmuskaat en crème fraîche.

Watermeloen salade
Frisse salade van watermeloen, feta, rode ui ingemaakt met citroensap en verse munt.

Oosterse gamba’s
Gamba’s gebakken in een oosterse woksaus, geserveerd in een Indiase papadum.

 

Lekker voor tussendoor…
Geef uw avondje uit een extra feestelijk tintje met een van deze frisse cocktails.

Aardbeien scroppino   € 4,00
Prosecco, wodka, bolletje aardbei-ijs en verse aardbeien.

 43 Summer crush € 4,50
Wodka, likeur 43, ahornsiroop en verse aardbeien, Cantaloupe en citroen.

 

Hoofdgerechten           € 18,50

Pangasiusfilet
Deze heerlijke witvis wordt gegratineerd met rode pesto, oude kaas en afgemaakt met zongedroogde tomaatjes. Geserveerd met citroen- dille mayonaise.

Zalmfilet
Een op de huid gebakken verse zalmmoot geserveerd met zeezout en huisgemaakte honingmosterd- dille dressing.
De in Noorse wateren gevangen, verse zalm wordt afgemaakt met een schijfje citroen en een topje van verse dille.

Ring van courgette
Heerlijk vegetarisch gerecht van risotto en champignons omringd door courgette. Afgemaakt met mesclun, Parmezaanse kaas en cashewnoten.

Portobello torentje
Twee portobello paddenstoelen met beide een vulling van zachte geitenkaas, appel en spinazie. Afgemaakt met appelstroop en pijnboompitten.

Kip Caprese
Hele kipfilet ingesmeerd met groene pesto en belegd met tomaat en mozzarella.
Traditioneel geserveerd met verse basilicum.

Eendenborstfilet
Eendenborst op de huid gebakken voor een mooie volle smaak. Geserveerd met een frisse sinaasappel rode wijnsaus.

Kogelbiefstuk
Mals gebakken kogelbiefstuk geserveerd met een volle, krachtige jus van champignons.

Varkenshaas Spies
Spies van gebakken varkenshaas medaillons, verse ananas en katenspek. Belegd met Franse brie en
afgemaakt met honing en verse tijm.

Rib Roast
Rib eye van het varken met het bot er nog aan. Gepekeld met thijm en geserveerd met een honing-mosterd saus.

 

Garnituren worden standaard zonder meerprijs bij de hoofdgerechten geserveerd.
Garnituren bestaan uit:
Frites met mayonaise, aardappelgratin, gemengde salade en warme groenten.

Vraag de bediening naar onze kindermenu’s.

 

Dessert        €6,50

Rockslide brownie
Een rijke brownie met boterzachte karamel, chocolade stukjes, geroosterde pecannoten en karamel ganache. Geserveerd met een bolletje mango ijs en slagroom.

Strawberry and white chocolate cheesecake
Deze cheesecake gemaakt van witte chocolade en aardbeien is een heerlijk zoet-frisse afsluiter en word geserveerd met een bolletje frambozen sorbetijs en een toef slagroom.

Proeverij
Smaakvolle combinatie van een parfait van manderijn, traditionele tiramisu, crème brûlée van lemoncurd en mousse van chocolade.

IJscoupe vers fruit
Trio van mango-, cassis-, en citroenijs met vers fruit en slagroom.

Verwen koffie
Lekker kopje koffie of thee geserveerd met een mousse van pure chocolade afgetopt met sinaasappel cèstes en een mini crème brûlée.


 

Uit eten in Emmen

Als u uit eten wilt in Emmen is restaurant Pardoes de plek. Wij zorgen er voor dat uw avondje uit eten in Emmen een smakelijk succes wordt. Laat u verrassen, kom eten en genieten in restaurant “Pardoes”. Heeft u een bedrijfsuitje of personeelsfeestje en u wilt uit eten in Emmen, ook dan kunt u bij ons terecht.

Meer informatie over gezond eten.

Reserveren

Let er bij het reserveren op, dat uw bevestigingsmail in de spam terecht kan komen!