Kerst Diner 2017

Uiteraard serveert Restaurant Pardoes ook dit jaar weer een kerstdiner.

 

Tijdens onze twee zittingen, aanvang tussen 15.30 – 16.00 uur (eindtijd 19:00) of aanvang tussen 19.30 – 20.00 uur bent u welkom voor ons drie- gangen kerstdiner.
Voor dit kerstdiner heeft u keuze uit onze speciale kerst menukaart, een voorbeeld hiervan ziet u onderstaand.
Wij serveren het drie-gangen menu tijdens de feestdagen voor onze vaste lage prijs van € 25,95 per persoon. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu met kleurplaat waarop een soepje vooraf, verschillende plates met snack en een feestelijk ijsje na.

Reserveer op tijd in verband met de verwachte drukte.

 

Voorgerechten

Proeverij van vlees
Heerlijke proeverij van 4 kleine verrassingen van vlees.

Proeverij van vis
Heerlijke proeverij van 4 kleine verrassingen van vis.

Proeverij gemixed
Kunt u niet kiezen? Dan is deze mix van zowel vlees als vis de perfecte keus.

 

Vegetarisch of een allergie? Geef het aan bij de bediening.

 

Hoofdgerechten

Hertenrug (+€3,-)
Een gerecht dat niet mag missen op het kerstmenu. Een fantastisch mals stuk vlees met een fijne structuur en een echte wildsmaak , geserveerd met een rode wijn saus.

Kalkoenborstfilet
Kalkoenborstfilet met in honing gebakken rozemarijn en appel, geserveerd met veenbessen en een cranberry compote

Varkenshaas
Spies van varkenshaas, verse ananas en spek belegd met Franse brie, afgemaakt met honing en verse tijm. Standaard medium geserveerd.

Kabeljauw
Zachte kabeljauwfilet met een traditionele Franse ratatouille.

Aubergine lasagne met notengehakt
Heerlijk vegetarisch gerecht bestaande uit lagen aubergine gevuld met notenmix en crème fraîche.

 

Garnituren worden standaard zonder meerprijs bij de hoofdgerechten geserveerd.
Garnituren bestaan uit:
Frites met mayonaise, aardappelgratin, gemengde salade en huisgemaakte stoofpeertjes.

 

Dessert

Witte chocolademousse
Witte chocolademousse met stukjes stoofpeer en bastogne brokken.

Specerijen parfait
Parfaitwafel van specerijen zoals steranijs en kaneel met cranberry compote en gezouten karamelsaus.

Verwen koffie
Lekkere combinatie van een crème brûlée met lemoncurd, een glaasje met witte chocolademousse en
stoofpeertjes en een kopje koffie of thee.

IJscoupe
Overheerlijk dessert van een bolletje kaneelijs met appel, mokka-ijs met chocolade cake en vanille-ijs met pindarots.